5 ting enhver nybygger bør overveje

28/09/2020

Der er mange overvejelser, der går ind i at bygge et nyt hjem, og det kan være svært at overskue det hele. Derfor får du 5 ting, som enhver nybygger bør overveje her, så du er godt forberedt, på din nybyggerproces.

1. Sørg for godt omfangsdræn

En ting man tit glemmer, er at sørge for godt omfangsdræn, når man skal bygge nyt. Det behøver faktisk heller ikke at være så dyrt, som du måske frygter. Omfangsdræn priser finder du her, så du kan sørg for godt omfangsdræn i din nye bolig. På den måde, kan du smart undgå fug.

2. Find en miljørigtig varmeløsning

En anden god ting at tænke på, når man alligevel skal bygge op fra bunden, er at finde en miljørigtig varmeløsning. Dette kan for eksmepel være oliefyr, eller pillefyr, men en varmepumpe, er det mest miljørigtige alternativ. Det er nemmere at installere en varmepumpe korrekt, hvis det er noget man allerede har tilrettelagt for i byggeprocessen. I lighed med omfangsdræn, så kan en god varmepumpe afhjælpe fugtproblemer i din bolig. Dermed er det en meget god investering i tillæg til omfangsdræn.

3. Find det perfekte tag

Ikke bare gå for det første og billigste tagløsning, når I skal vælge tag. Det kan godt være, at budgettet er lidt lavt, når i er kommet så langt i byggeprocessen, men her skal man sørge for at vælge noget man kan leve med i mange år, og som faktisk varer. Du gør dig selv en bjørnetjeneste, ved at lægge et billigt tag, der skal udskiftes om 10-15 år, i stedet for en løsning, der holder i en eller flere generationer, men som er lidt dyrere her og nu.

4. Ikke byg for trendy!

Det kan selvfølgelig være meget fristende, at bygge ind de mest trendy løsninger, når man skal bygge nyt, men det er ikke en god ide. Det er mening at boligen skal vare, og du skal være tilfreds med den i mange år fremover. derfor kan det være en god ide at tone lidt ned for de mest trendy elementer, der ikke kan udskiftes så nemt, og heller gå for tidløst og klassisk.

5. Brug fagfolk

Det er også et godt tips at benytte sig af dygtige fagfolk, der det er behov for ekspertise. Det er selvfølgelig fristende at prøve at spare penge på at gøre ting selv, men det er ikke altid den bedste løsning. Der kan faktisk være penge at spare i fremtiden, på at få udført et godt stykke kvalitetsarbejde her og nu.

Andre artikler

Sådan kommer du godt fra start som iværksætter

Det kan være enormt spændende at starte sin egen virksomhed. Som iværksætter er man typisk meget...

Lån gratis flyttekasser hos R&H – flyt og undgå papirspild.

Der er faktisk muligt, at flytte på en god og klimavenlig måde, uden for meget papirspild. Hvordan...

Spar ressourcer med et samlelån gennem Nordisk lån

Skylder du penge? Hvad med lån til flere end en enkelt udbyder? Hvis du står i lån til halsen, så...