Kan man genbruge telefoner?

27/10/2020

Vidste du, at der årligt bliver smidt 65.000 tons mobiltelefoner ud. I dag har enhver dansker sin egen mobiltelefon. Det bliver til rigtig mange mobiltelefoner. Mange vælger at udskifte deres smartphone ofte, fordi de gerne vil eje den nyeste model. Det fører til, at mange velfungerende telefoner bliver lagt på hylden i stedet for at blive genbrugt.

Velfungerende smartphones, der kun er blevet brugt kort tid og stadig har masser af levetid tilbage, skal og kan sagtens blive genbrugt. Mange vælger at købe nye smartphones ofte, fordi de vil have den nyeste model og teknologi. Derfor ender alt for mange smartphones i en skuffe hengemt i stedet for at blive brugt af en anden.

Hvordan kan jeg genbruge en smartphone?

Genbrug af smartphones er nemt. Det handler først og fremmest om at anskaffe sig en brugt smartphone. Det kan du gøre gennem Blue City, der sælger brugt elektronik. Her kan du finde alt fra smartphones, iPads og bærbare computere. Når du køber et produkt hos BlueCity er det fuldstændig ryddet for indhold fra den tidligere ejer.

Det betyder for eksempel, at hvis du køber en telefon, så vil den være helt som ny. Der kan købes produkter i forskellige stand. Nogle vil være meget brugte og andre vil være helt som nye og i perfekt stand. Det kan du selv beslutte, når du sidder og kigger på udvalget. Det kan du gøre i deres fysiske butikker eller på deres webshop.  

Spar på ressourcerne

Når du køber brugt elektronik, er du med til at passe på miljøet. For elektronik kræver mange ressourcer og materialer at fremstille, det gælder både batteri og selve indpakningen. Derfor er det en god idé at se sig om efter en ny brugt computer eller smartphone, hvis du gerne vil have fingrene i ny teknologi kombineret med miljøhensyn.

Andre artikler

Sådan kommer du godt fra start som iværksætter

Det kan være enormt spændende at starte sin egen virksomhed. Som iværksætter er man typisk meget...

Lån gratis flyttekasser hos R&H – flyt og undgå papirspild.

Der er faktisk muligt, at flytte på en god og klimavenlig måde, uden for meget papirspild. Hvordan...

Spar ressourcer med et samlelån gennem Nordisk lån

Skylder du penge? Hvad med lån til flere end en enkelt udbyder? Hvis du står i lån til halsen, så...