Skær ned på papirspild ved at printe i god kvalitet

21/12/2021

Dette indhold er sponsoreret

Når du skal have dit budskab ud til en større modtagergruppe, så skal du oftest printe mange kopier af dit produkt. Uanset om du har brug for brochurer eller plakater til det formål, så skal der oftest trykkes mange kopier, som alle gerne skal se flotte og professionelle ud. Det kan tage tid og kræfter at sikre, at alle kopier er flotte og i den rette kvalitet. Oftest kan denne process føre til et større spild af papir, siden fejl på forskellige tryk kan lede til at nogle kopier bliver skrottet. For at nedsætte papirspild kan det være en løsning at få printet dine produkter hos et ordentligt trykkeri, som sikrer at alle dine kopierer er af bedste kvalitet, uden at spilde papir i processen.

Få printet lige dét format som du går og mangler

Hos et professionelt trykkeri kan du få printet dine produkter i alle mulige formater. Fælles for alle slags print er den høje kvalitet af både papiret såvel som farverne. Alle dine print vil være fuldstændig identiske, uden små fejl i designet eller fejl fra printeren. Dermed er du sikker på, at dit design og dit budskab bliver fremstillet på en flot og professionel manér. 

Afhængigt af dit format vil papirtypen være forskellig. Men fælles for alle slags papirer er den høje kvalitet som sikrer, at dine produkter holder til lidt af hvert. Så uanset om det er en plakat, en flyer eller et hæfte, så er du sikret høj kvalitet og en god investering. Farverne printes på en topkvalitets farveprinter. Denne sørger for, at alle farver er flotte og at kontrasterne står skarpt. 

Du skal blot sørge for, at dine filer passer med printer formatet. Det anbefales at lave dine designs på Canva, som tillader dig nogle standard skabeloner for forskellige printer formater. Men ellers kan du også altid spørge om hjælp hos dit trykkeri, hvor en professionel kan hjælpe dig med at sikre, at din fil passer præcis med dét format, som du går og mangler.

Få rådgivning og vejledning

Når du følger linket, kan du bede om at blive ringet op af dit trykkeri. Herefter kan du få en uforpligtende snak om dine muligheder for print. Her vil du også kunne stille spørgsmål og få vejledning i både designet af dit produkt samt print formatet. Dit trykkeri er beliggende i København, hvor du kan komme forbi og se det flotte endelige resultat af dit design, når først det er printet.   

Andre artikler

Sådan kommer du godt fra start som iværksætter

Det kan være enormt spændende at starte sin egen virksomhed. Som iværksætter er man typisk meget...

Lån gratis flyttekasser hos R&H – flyt og undgå papirspild.

Der er faktisk muligt, at flytte på en god og klimavenlig måde, uden for meget papirspild. Hvordan...

Spar ressourcer med et samlelån gennem Nordisk lån

Skylder du penge? Hvad med lån til flere end en enkelt udbyder? Hvis du står i lån til halsen, så...